Időpontfoglalás - Rendelés tervező


Kedves Szülők!

2024.06.03-TÓL AZ ÚJ RRENDELŐBEN KEZDJÜK A RENDELÉST A FEHÉRVÁRI ÚT 12. MELLETTI ÚJ ÉPÜLETBEN , ALLEE -VAL  SZEMBEN A SÉTÁNYRÓL MEGKÖZELÍTVE A KŐRÖSY J. U. 3-5- SZ. ALATT A FSZT-EN 17-ES SZOBÁBAN. 2024.05.31-ÉN A KÖLTÖZÉS  MIATT CSAK A SÜRGŐS ESETEK MIATT HOZZÁK GYERMEKEÜKET, KIVÉTEL , AKINEK MI KÜLÖN JELZÜNK.

  

2024.06.12.-06.14-én   között szabadságon leszek. Ezért kérem Önöket, hogy akut megbetegedés miatt keressék fel rendelésünket, ahol helyettesítés lesz. Asszisztensek és rendelési időmben helyettes kollégák látják el betegeket.


OUR TIME REGISTER CHANGED TO  WITH YOUR CHILD'S NAME AND DATA FIND SCHEIBER (WITHOUT DR.) WITH GREEN SIGN "HÁZI ORVOSTAN"

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.dericom.netdoktorhealth&hl=hu&gl=US 

WE SIGN BACK IF THE PERSON IS ON OUR SYSTHEM (PARENTS ARE NOT BELONG US) 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy előfizettük szoftverünk kommunikációs modulját. Ennek használatához Önöknek is le kell tölteni egy applikációt GYERMEKÜK !! NEVÉVEL és TAJ SZÁMÁVAL  SCHEIBER (DR. NÉLÜL) ZÖLD SZÍNNEL JELÖLT HÁZIORVOSTAN-RA. regisztrálva a https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.dericom.netdoktorhealth&hl=hu&gl=US  linken. MI VISSZA IGAZOLJUK, H BETEG RENDSZERÜNKBEN REGISZTRÁLT (PL. SZÜLŐI REGISZTRÁCIÓT NEM TUDJUK MEGERŐSÍTENI ) 2023.01.16-tól azoknak a betegnek van elsőbbsége, akik az új rendszerben regisztrálnak! Az ingyenes lakossági app neve, amit a szülők tudnak letölteni az Apple Store-ból vagy a Google Play-ről: Netdoktor Páciens. https://www.youtube.com/watch?v=w_2FAE4Jib4 

A szoftverünkhöz tartozik egy  e-mail -drscheiberdora@netdr.hu -fiók. Ha ezen e-mail címre írnak ,az már a NetDoktor  szoftverében automatikusan rögzítésre fog kerülni, azonban  mégis egyelőre párhuzamosan cc-ezve  kérjük használják a korábbi info@scheiberdora.hu-t  az asszisztensek párhuzamos terhelésének elkerülése végett, mert jelenleg még elsősorban oda érkeznek a levelek tömegével és az átálláshoz szükséges, hogy mind az 1168 praxisunkba tartozó gyerek regisztrációja megtörténjen a fenti app-on,ami több hónap átfutású.  A végleges átállásról honlapunkon lesz tájékoztatás.

Megkezdtük az átállást l a Netdoktor időpont foglalásra Dotroll időpont foglaló rendszert helyett ! 


Jelenleg a kipróbálás alatt a szokásos email címünk változatlanul működik.

Üdvözlettel   Dr. Scheiber DóraBetegrendelésre 

Szabadságok alatt a helyettesítés betegség esetére a megszokott rendelési időben VAN, választható védőoltásokat kérjük emailben egyeztessék asszisztenseimmel.

(ha beteg a gyerek)

az alábbi linken tudnak jelentkezni, helyszín a Fehérvári úti rendelő: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.dericom.netdoktorhealth&hl=hu&gl=US  linken.  2023.01.16-tól azoknak a betegnek van elsőbbsége, akik az új rendszerben regisztrálnak! Az ingyenes lakossági app neve, amit a szülők tudnak letölteni az Apple Store-ból vagy a Google Play-ről: Netdoktor Páciens.


KÉRJÜK A MEGJEGYZÉS ROVATBA A PANASZT BEÍRNI,EZZEL KÖNNYÍTVE AZ ADMINISZTRÁCIÓT ( PANASZ : MIÓTA PONTOS DÁTUM,EDDIG MILYEN TERÁPIÁT KAPOTT,LÁZ,HŐEMELKEDÉS HÁNY C,MIÓTA ÉS MILYEN GYÓGYSZERT KAPOTT RÁ,HASMENÉS,HÁNYÁS MIÓTA,HÁNYSZOR VOLT AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN VIZELETE ).

Vigyázat: nemzeti ünnepek alkalmával is engedi az időpontfoglaló felület a feliratkozást, de ezeken a napokon nincs rendelés, csak ügyelet 9-13 között. 

Take care:  we do not work but you can book on national holidays! 

Kérem amennyiben az adott napon a foglalás betelt, és másnapra nem halasztható kérdésről van szó, keressen telefonon  sms-ben (+36-30-4139118 engem vagy +36-30-4499089 asszisztensem sms-ben) és egyeztetünk időpontot az esetlegesen lemondott időpontok helyett, vagy a rendelést megelőző vagy követő időben, attól függően, hogy mikor van tanácsadásom, ill hogy hogyan érintkezik rendelésünk más kollégák rendelésével.


Kormányhivatalban EESZT jogosultságot kérem intézzék gyerekek születési anyakönyvi kivonatával. Egyik szülő másikat meghatalmazhatja 2 tanúval az ügyintézésre. 

EESZT (Electronic Health Cloud) :  Please get contact the local governement with the child's birth proof to get access for EESZT in the future.

For children and families arriving from  other countries: 

Please check our working schedules on my website. If your residency street belongs to our clinic please send the address, identity and if your child has health insurance (TAJ) or if you do not have it resideny permission card in advance of first visit. Book with your child's data via netdoktor "páciens" app,choosing from "Szolgáltatók" Scheiber " Házi orvos" ( with green letters).

Pls use info@scheiberdora.hu for not emergency,for emergency book to the clinic www.scheiberdora.hu. If your child has no health insurance number  ask my collegaues to help -with google translator- for appointement describing the problem.

When your child misses  school, and you visited us already once pls ask for "igazolás " =proof for school via info@scheiberdora.hu. Pls use Google translater, also giving symptoms or reason  and date of missing for my collegaues - my assistance will help you this questions. The maximum days are 3, what we give without medical check up. Usually 3 days is enough for light  problems,  more missing needs medical check. You are allowed maximum 3 times per study  year electronic school proof without personal meeting.

For extra holiday or personal family problem you have to ask permission of school director in advance or actually. 

Szülői igazolás közösséghez : 

RENDELŐNKBEN  EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁST NEM IGÉNYELT. 

EBBEN AZ ESETBEN A SZÜLŐ IGAZOLJA AZ INTÉZMÉNYNEK,HOGY EGÉSZSÉGES A GYERMEK ÉS MEHET KÖZÖSSÉGBE. TEKINTETTEL ARRA, HOGY  EGÉSZSÉGES GYERMEK ORVOSI RENDELŐBE VALÓ BEHÍVASA INDOKOLATLAN ÉS POTENCIALIS FERTŐZÉSVESZÉLYT OKOZ.

A SZÜLŐ A GYERMEK KÖZÖSSÉGBEN VALÓ ELHELYEZÉSE ESETÉN,  FELELŐSSÉGE TUDATÁBAN NYILATKOZIK, HOGY GYERMEKÉNEK AZ ELMÚLT 48 ÓRÁBAN NEM VOLT HŐEMELKEDÉSE, LÁZA, FÜLFÁJÁSA, HÁNYÁSA, HASMENÉSE, KIÜTÉSE, TERÁPIÁT IGÉNYLŐ KÖHÖGÉSE.

AZAZ A GYERMEK KÖZÖSSÉGBE MEHET.  

Továbbra is segítjük on line megoldható találkozást.

SZABÁLYOK TANÁCSADÁS, RENDELÉS ESETÉN:• Ha testvérekkel érkeznek, kérjük mind 2 gyermek számára foglaljanak időpontot. Ha esetleg nincs egymást követő, akkor külön foglaljanak időpontot, mi a testvéreket értelemszerűen egyszerre szólítjuk.

• Amennyiben a hivatalos rendelési időben foglalt időpontokat utólag módosítják, úgy a hivatalos rendelési időben foglalt későbbi időpontot minden esetben töröljük és a korábbi időpontot tartjuk érvényben. Azaz a későbbi időpont felszabadulva rendelkezésre áll más betegek ellátására! 

• Kérjük, az adott napon már megkezdett rendelési idő alatt foglalást a hivatalos rendelési időn túl csak a következő napra indítsanak foglalást, kivéve a gyors állapotromlással járó tünetek esetén (lsd. lejjebb GYORS ÁLLAPOTROMLÁS).

Várandósak 

Fehérvári úti rendelésre fenti linken, javasoljuk, hogy a keddi vagy csütörtöki  rendelés  elejére (első 30 perc) foglaljanak időpontot,  vagy asszisztensek e-mailben (info@scheiberdora.hu) vagy sms-ben (+36-304499089) adnak kedd 10 órára időpontot Keveház/ Vahot u-ba.

Tanácsadásra 

(mely szűrést, védőoltást, évenkénti státusz vizsgálatot foglal magában)

E-mailben (info@scheiberdora.hu) , esetleg SMS-ben az asszisztensnél a  06304499089  számon tudnak jelentkezni (a gyermek teljes nevét illetve születési dátumát kérjük feltüntetni), az asszisztens ad időpontot, a helyszíne a Keveháza utcai rendelő. 

Keddi és csütörtöki betegrendelés legelején (első 30 perc) van lehetőség tanácsadásra, ez esetben a betegrendelő felületen jelentkezzenek. Egyéb napokon nem fogjuk tudni a betegrendelésen ezt az ellátást biztosítani, kérjük ne jelentkezzenek be .

Asszisztens: Gál Tímea és Csillag Andrea. 

Asszisztensi kérések:

• Kérjük, hogy reggel 7.00-ig legkésőbb érkezzen be minden kérés (írásban: info@scheiberdora.hu ), különös tekintettel a táppénzek indítására és zárására, de vonatkozik ez receptekre, beutalókra és igazolásokra. A kérések átfutása kb. 48 órát igényel ! Ezzel állandó gyógyszerek felíratása, beutalások esetén kérjük mindenképp számoljanak. 

• Hűvös időben kérjük a gyermekek váróban történő előkészítő vetkőztetését (pulóver, télen overall, kabát, sapka, sál, láb vizsgálatánál lábbeli lazítása), ami a vizsgáló helységben való tartózkodást jelentősen gyorsítja, ezzel a többiek várakozási idejét rövidíti. 

• Esetleges táppénzre való igényét is kérjük belépést követően jelezze, mert az erre vonatkozó adminisztráció szigorúan előírt, ebből adódóan időigényes. 

Gyermekek zavartalan ellátása érdekében köszönjük szépen együttműködésüket.

Információk:

• ÉLETVESZÉLY ESETÉN HÍVJON MENTŐT!

• A telefonhívásokat kérjük racionálisan szíveskedjenek mérlegelni a rendelések, a tanácsadások és rendelési időn kívüli praxissal kapcsolatos ügyintézések, ajánlott és kötelező továbbképzések, tudományos ülések és végül magánéletünk tiszteletben tartása érdekében. Az indokolatlan telefonhívások megszaporodása, és az egészségügyi személyzet jól ismert kiégésének elkerülése miatt szükségesnek tartjuk a telefonhívásokra vonatkozó ajánlás megfogalmazását. Ez szükséges ahhoz, hogy telefonszámaink más kollégákkal szemben továbbra is folyamatos elérhetőséget biztosítsanak, a ténylegesen betegség kapcsán jelentkező szokatlan akut tünet,  beteg gyermek kezelése körüli bizonytalanság miatt hozzánk fordulók érdekében!

• NEM INDOKOLT TELEFONHÍVÁST KEZDEMÉNYEZNI, AZAZ KÉRJÜK KÜLDJENEK e-mailt, MELY EGYÉBKÉNT IS KÉRÉSEIK ÍROTT DOKUMENTÁCIÓJÁT KÉPEZIK, pl.:

- táppénz indítása

- igazoláskérés

- otthoni ellátás keretében megoldható banális náthák, kötőhártya gyulladások, szövődménymentes hasmenés hányás stb.

- beutaló kérés

- receptírás

- időpont módosítás miatt

• INDOKOLT A TELEFONOS KAPCSOLATTARTÁS (dr. Scheiber Dóra: +36-30-413-9118), amennyiben az általam ajánlott terápiát illetően kérdés merül fel, a patika nem az előírt gyógyszert tudja kiadni, nem következik be kielégítő állapot javulás, vagy kifejezett állapotromlás jelentkezik  - aluszékonyság, folyadékbevitel nehezítettsége, szokatlan bőrtünetek, csillapíthatatlan láz -  gyermeküknél!! 

• GYORS ÁLLAPOTROMLÁS ESHETŐSÉGE esetén SZÜKSÉGES A TELEFONOS KAPCSOLATTARTÁS, sőt jellemzően én magam kérem sms-ben való visszajelzését a szülőknek a kritikusabbnak tartott:

- légzési elégtelenség jeleit 

- hasmenés, hányás miatt kiszáradás jeleit

- súlyosabb allergiás tüneteket mutató gyermekek

- koraszülöttek

- újszülöttek

- nem kielégítő súlyfejlődést mutató csecsemők stb.

esetében! Ezen betegek szüleit minden esetben, amint lehetőségem van és sms-ben nem megválaszolható, visszahívom.

Mikor indokolt behozni a gyereket a rendelőbe?

• Ha 3 hónap alatti csecsemő lázas vagy láztalan, de nem fogyasztja el adagját, száraz a pelusa két szoptatás között, vagy nem gyarapszik a súlya 3 napja!

• Ha bármely életkorban köhögési rohama jelentkezik, ha 3 napon túli a láza (láz: hónaljban mérve 38,5, popsiban mérve levonás nélkül 39), vagy láz esetén korábban mint 3 nap akkor, ha étvágytalan, aluszékony, nincs vizelete több mint 6 órája, végtag vagy fejfájása van.

• Hasmenés, hányás esetén: ha nincs vizelete 6 órája vagy aluszékony, sugárban hány, véres széklet jelentkezik, folyadékot nem fogad el.

• Kruppos kúp (PREDNISOLONOS, STEROID TARTALMÚ!!!) adása CSAK AKKOR indokolt, ha a köhögési roham krupp (ugató jellegű köhögés, hangos sípoló jellegű belégzés) hideg párásításra (inhalálás) hatására sem javul 10 percen belül, vagy ha asthmatikus jellegű száraz köhögési roham 3x 20 percenként ismételt 2 puff ventolin (1. puff ventolin 10-15 légzés, 2. puff ventolin 10-15 légzés) adására sem oldódik. EZEKBEN AZ ESETEKBEN VISZONT LEGYEN BÁTORSÁGUK A KÚPOT BEADNI!!!!!!

• Nátha kapcsán Nasivin orrspray orrszívás elég, ha nagyon-nagyon sok vizes váladék folyik az orrából. Ha az orrdugulás orrcsepp adása mellett sem szűnik, akkor fenistil csepp 3x ahány kg adható. 


Amint arról bizonyára Ön is hallott, uniós szinten új adatvédelmi szabályok lépnek hatályba 2018. május 25. napján. Ezen szabályok jogforrása AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) – a továbbiakban: GDPR.

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak lehetőséget ad Önnek arra, hogy hozzájárulását adja és ezzel a jogos érdek jogalapról áttérjen a hozzájárulási jogalapra, és időpont foglalás kényelmi szolgáltatásával elismeri és hozzájárul az esetleges adathasználatot.

Betegelégedettségi kérdőív.