Magamról

Budapesten, a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán végeztem. Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsgával rendelkezem. A SE II. Gyermekklinikán kezdtem csecsemő- és gyermekgyógyászat gyakorlati éveimet, majd a Semmelweis Egyetem II. számú Nőgyógyászati és Szülészeti Klinika Koraszülött osztályán, Vadaskert Gyermek és Ifjúságpszichiátrián, a Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati osztályán, a Szent János Kórház Fül- orr gégészeti, sebészeti és intenzív osztályán, a Szent Margit Kórház Fejlődésneurológiai Osztályán, valamint a Szent László Kórházban töltöttem szakvizsga előtti gyakorlataimat.

A Szent Kristóf Szakrendelőben 2010 ota dolgozom, 2014 óta rendelkezem saját praxissal, emellett a XI. kerületben ifjúság- és iskolaorvosi tevékenységet végzek.

Gyakorlati éveimet a SE II. Gyermekklinikán kezdtem. Későbbiekben Prof. Sólyom János irányítása mellett androgén inszenzivitás tüneteit mutató betegek molekuláris genetikai vizsgálatát kutattam. A Magyar Williams Szindróma Társaság alapító tagja, és 6 éven keresztül főtitkára voltam. 2007 óta szakértői munkát folytattam az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben. A TÁMOP 6.1.4. keretében készülő Szülői Kérdőív koordinátora voltam, majd egy EU-s projekt keretében a Gyermekesély Program Országos Egészségügyi Szakértőjeként kaptam felkérést. A Házi Gyermekorvosok Egyesületében, a Fodor József Iskolaegészségügyi Társaságban vagyok vezetőségi tag, a Szakmai Kollégium Alapellátási Tagozatában tanácstag. Részmunka időben dolgozom az ÁEEK-ben.